Sep 7, 2011

Debaran kian dirasaii

Pertama sekali aku nak panjatkan kesyukuran sebab komputer riba kesayangan aku dah pulang ke pangkuan selepas beberapa bulan aku hantar warranty dan akhirnya alhamdulilah dah oke sekarang. Disaat beberapa hari lagi aku akan bakal menjengah ke alam universiti tempat dimana sudah menjadi impian aku dari kecik2 lagi. huhu gembira gembira jugak tapi neves weyhhh!! uwaaa, macam tak mau pegi la pulak. macam2 aih bermain kat kepala hotak ni. hukhuk..

siyess aku takot nak pegi sana lagi2 bila dengar macam2 ada orang yang tak dapat cope dengan environment or subject tu last2 amik keputusan berhenti. huhu nauzubillahilazim arap2 la aku kuat dan mudah2 an Allah permudahkan urusan aku disana. So far segala persiapan aku kat sana dah 90% dah siap cuma jiwa aku je belom ready. takot entah kenapa debaran kali ni macam over pulak dari time diploma dulu. padahal dulu diploma lagi la jaoh dari family n tak taw pape bawu 18 taun kan. nih setakat perlis je cehh tiap2 minggu aku bole balik kot. !_!

ape dah, makin tua makin lemah semangat pulak. haha ketaq aih. mak tolong kak!! tolong teman kak tido, teman kak p kelas sat nah. *kalo la bole kan* hehe. Walaupun kehidupan aku kat perlis tanpa orang2 kuat aku lagi seperti mana kat johor dulu tapi perjuangan harus diteruskan. terpaksa la aku cari teman2 baru. bak kata orang buka buku baru la pulak. insyaAllah kalo ulat dalam batu pun bole hidup takkan la aku tak bole hidup kot kat perlis tu walaupun sorang2 kannn :(

kenevesan yg tak dapat dibendung lagi...



1 comment:

  1. Zira ni msti dh ada yg punya..kan

    ReplyDelete